#4 – Special: TV10’s Hamish Mabon

Redan innan vi har hunnit ut med fem avsnitt av podden kommer här ett specialprogram med TV10-profilen Hamish Mabon där han och Leo bland annat pratar om NFL, Hamishs bakgrund och hur han hamnade på TV10.

Eftersom de bägge är statistik- och historienördar så kan man lugnt säga att det är 60 mycket intressanta minuter!

Medverkande denna vecka
Leo Billgren (@gubbesomtycker)

Veckans gäst
Hamish Mabon (@HMabon)
Expertkommentator, TV10

Comments

  1. Kanske en fråga till nästa pod, med tanke på draft systemet där (som jag förstått det ) de sämst placerade lagen från förra säsongen får välja först men trots det fortsätter klubbar som Green Bay att vara topp placerade vad beror det på? För dålig scoutning av botten lagen? Borta inte de knyta åt sig allra de bästa spelarna varje år?

    Mvh Simon