#1 – Säsongen i backspegeln

Redan för något år sedan började de snackas om att det saknades en podcast om fotbollen här i Sverige, och fram till inte allt för längesedan hade vi inte riktigt hittat formen för hur vi skulle göra, men under början att off-season så satte vi oss ned och bestämde oss för att i alla fall göra ett par testavsnitt.

Nu cirka en månad senare har vi fixat och trixat med format, klippning och annat som vi varit lite fundersamma över och nu kände vi att de var dags att publicera första avsnittet av Sveriges nya fotbollspodcast. Tanken är att detta ska bli ett återkommande inslag men vi har inte brestämt hur ofta vi kommer spela in nu under off- och pre-season eller under själva säsongen, men än så länge finns de material till två program inspelat.

Podden kommer även att vara nedladdningsbar via iTunes så fort som det är möjligt, men till en början får ni hålla tillgodo med den här feeden.

Har ni frågor eller andra saker ni vill ta upp med oss så går det alldeles utmärkt att mejla pod@lirresblog.com.

Trevlig lyssning!

Comments

  1. Bra jobbat! Jättekul att lyssna på och jag tycker ni lagt er på en bra nivå med ganska mycket detaljer utan att köra fast för länge på varje ämne. Ser fram emot nästa podcast!