Kan STU’s senaste import bli Superseriens Denard Robinson?

O'Donnell_BarneyNamn: Barney O’Donnell
Position: OW
Klubb: STU Northside Bulls
Ålder: 25 år
Vikt: 86 kg
Längd: 185 cm
College: St. Ambrose Fighting Bees

25-årige Barney spelade 2013 i inomhusliga IFL, då som QB i Wyoming Cavalry. STU kommer troligen att använda Barney som WR eller på andra skillpositioner eftersom som man plockat hem QB’n Emil Sundström Edland till i år, men det skadar naturligt vis inte att han en import som kan aggera back-up på även den positionen.

Detta blir andra gången på bara ett par år som STU plockar in en spelare som spelat QB i IFL. 2012 spelade Ethan Haller i STU med förflutet i Colorado Ice.

I och med denna värvning verkar det onekligen som att STU är först ut med att ha alla sina importer klara och dom kan påbörja resan mot 2014 med full kraft.

Från STU Northside Bulls:
Den kommande säsongen ansluter Barney O’Donnell från St. Ambrose University (SAU) i Iowa till Northside Bulls offensiv. 25- årige O’Donnell är en mångsidig atlet vars breda fotbollskompetens och entusiasm blir en värdefull tillgång för alla offensiva skillspelare inom STU.

– Barney O’Donnell är ett offensivt vapen som kommer att lyfta vår redan starka uppställning. Hans positiva attityd och vilja att arbeta med alla lagen inom STU-alliansen var en viktig faktor när vi letade förstärkning till anfallet, säger STU:s sportchef Kristofer Österberg.

I SAU Fighting Bees, tillhörande National Association of Intercollegiate Athletics (NAIA), spelade O’Donnell bland annat wide receiver och fick utmärkelser 2010 och 2011. Han spelade även basket, baseball och tennis för SAU:s räkning.

– Barney är en “play maker” med härlig attityd och personlighet. Han kan spela på flera positioner, och faktumet att han lyfter sig inom så många områden visar vilken tävlingsmentalitet han besitter. Jag tror att han är spelartypen som kan höja ribban för resten av laget. Vi är väldigt glada att ha honom, säger Head Coach Todd Ferguson.