“Om fotboll & domare” gör entré

ofodUnder helgen har en ny hemsida sett dagens ljus, närmare bestämt “Om fotboll & domare” (ofod.se).

Som man kan ana av namnet på sidan kommer det ligga mycket fokus kring domare,mekanik, domslut och regler. Man har även samlat blanketter och länkar som kan vara både nyttiga och roliga för alla våra vänner i zebrakostym.

Det här är en sida som ska förmedla vår syn på regler inom amerikansk fotboll. Vi vill även försöka belysa diskussioner från nutida ämnen, både nationellt och internationellt.
Vi hoppas att denna sida kan bli lite av en plattform för alla som berörs av regler och bedömning i amerikansk fotboll d.v.s tränare, spelare, domare, arrangörer etc. Vi delar alla på en underbar idrott och har ett gemensamt ansvar att driva utveckling och kunskap framåt. Det är ofta som domare och tränare hamnar på olika sidor av en diskussion, finns det ett sätt att kommunicera utan att det bli pajkastning och pannkaka? Vi både tror och hoppas det. Så länge vi påminner varandra om viljan att bli bättre domare/spelare/ledare och att hålla diskussionerna på en saklig nivå. – ofod.se

På deras YouTube-kanal har dom grundliga genomgångar av regler och bedömningar med både förklaringar och exempel.