Jeep & Microsoft partners till Super Bowl event

Den 2 februari är det dags för årets Super Bowl. I Stockholm ordnas det stort Super Bowl party i bankettsalen på Clarion Hotel Sign. Arrangör är SAFF och VM Stockholm2015 tillsammans med American Club Sweden och TV10.

banner sbp partnersI dagarna har det blivit klart med två stora partners till eventet, Jeep och Microsoft. – Vi är glada att dessa två intressanta och relevanta partners valt att vara med på eventet, säger Andreas Ekman, som är kommunikationsansvarig för VM Stockholm 2015. – Jeep kommer visa sin nya läckra Jeep Grand Cherokee på plats inne i bankettsalen. Microsoft kommer visa upp Xbox och sin surfplatta Surface med operativet Windows, och hur man kan köra NFL-spel samtidigt på dessa utan att motståndaren ser hur man planerar sina spel.

– Både Xbox och Surface är sponsorer till NFL. Och Jeep är ett av de varumärken som släppte en ny reklamfilm under förra Super Bowl, ett av de mest prestigefyllda släppen i världen under ett år, berättar Andreas Ekman.

På eventet kommer besökarna utöver att se matchen på antagligen stans största och bästa skärmar också få en chans att träffa landslagspelare samt få en uppdatering om Superserien, SM och VM.

För närvarande pågår slutspelet i NFL där 8 lag till helgen gör upp om plats i de två semifinalerna – Divisional championship. Allt sänds på Viasat kanalen TV10 – tillika en av OS-kanalerna.

Mer information finns på superbowlparty.se.