Aaron “Knockout King” Mason till Predators

Precis som säsongen 2013 verkar det som att Kristianstadslaget väljer att ta in spelare med lite attityd. Precis som han beskriver sig i titeln på sina highlights så verkar Aaron vara en spelare som gillar att spela riktigt fysiskt oavsett vilken position han spelar.

Under söndagskvällen fanns följande att läsa från Aaron Mason på Kristianstadlagets Facebook-sida.

Just want to say thank you to Coach Walker for giving me the opportunity to be apart of the Predator Family and community of Kristianstad for the 2014 Season. EVERYBODY be ready for some big plays and hard hitting this season. The goal is nothing less than a championship.‪#‎PredatorPride‬

Aaron

Namn: Aaron Mason
Position: DB/RB
Klubb: Kristianstad Predators
Ålder: 25 år
Vikt: 94 kg
Längd: 178 cm
College: Montana State University Bobcats (NCAA D1, FCS)

En av årets värvningar är Aaron “Knockout King” Mason som sedan sin tid på Montana State University spelat inomhusfotboll med bl.a Wyoming Cavalry och Allen Wranglers i IFL.

Aaron StudioHan har erfarenhet av spel i både anfall och försvar och står listad som RB/WR/KR/DB. Under sin senaste säsong med Wyoming Cavalry användes han som “Utility player”,  någon form av play maker som man valde att stoppa in där man såg att han kunde göra nytta oavsett som det var på special teams, offense eller defense.

Aarons artistnamn är Ca$hma$e, här under ser ni hans senast video Freak You: