Lehto & Bergström förstärker Jets

Från Arlanda Jets:

Arlanda Jets presenterar norrländska influenser i spelartruppen 2014 

Samuel Lehto #14
Samuel Lehto #14

Samuel Lehto, 20år, Running back, Sundsvall Flames 

Samuel representerade svenska juniorlandslaget som spelade U19-Världsmästerskapen i USA, 2012, och blev 7a. Han är en väldigt tuff spelare som springer hårt, lågt och hela tiden med end zone i sikte. Samuel kommer bli att räkna med när vi behöver ta tuffa yards på marken i Superserien.

“Arlanda Jets är mycket glada över att kunna välkomna två spelare som tidigare i karriären spelat med Sundsvall Flames till spelartruppen inför säsongen 2014. Dessa två spelare kompletterar vår nuvarande trupp på ett mycket bra sätt och kommer att göra oss till ett bättre lag som helhet” – HC Ville Korhonen.

Mattias Bergström, 22år, Linebacker, Sundsvall Flames 

Mattias har spelat på flera olika positioner på båda sidor av bollen under sin juniorkarriär med Sundsvall Flames. I Arlanda Jets kommer han att konkurrera om speltid främst som Linebacker, men med sin mångsidighet kommer han säkerligen få några offensiva spel som Tight End.