Sam Guillaume – Predators tredje defenseimport

Predators visade redan 2013, sin första säsong i Superserien, att dom var ett lag att räkna med, och med sin tredje importspelare för året visar man att man fortsätter satsa. Att man valt att lägga allt krut på defense tyder ju på att coach Walker har fortsatt stort förtroende för Juhlin & Co. och att de har vad som krävs för att sätta poäng på tavlan i årets upplaga av Superserien.

Sam GuillaumeNamn: Sam Guillaume
Position: LB/DL
Ålder: 24 år
Längd: 188 cm
Vikt: 100 kg
College: Evangel Crusaders (NAIA)

Som SFN tidigare rapporterat så har Kristianstad förstärkt sitt defense med bl.a Michael Dawodu (DL/LB) och Aaron Mason (DB). Nu är det även klart att man plockar in Aarons lag- och rumskamrat från tiden i Wyoming Cavalry, Sam Guillaume (LB/DL). Sam har under sin tid på Evangel University och med Wyoming Cavalry spelat LB och då primärt ILB men kan även komma att användas på DL enligt uppgifter till SFN.
Det ska bli väldigt spännande att se hur Walker väljer att använda sin importtrio under säsongen och om vi kommer att få se dom i olika roller beroende på motståndare och match ups.