Jets förstärker med collegemeriterad kicker

MarcusArlanda Jets har tagit in förstärkning inför återstarten av Superserien 2014 i form av Sollentunasonen Marcus Hörberg, Kicker/Punter, som kommer ifrån spel med Santa Barbara City College. Samma skola som bl.a Örebro Black Knights Aleksi Nyström och Tyresö Royal Crowns Carl Kamm spelat på tidigare.

”Marcus kommer verkligen tillföra en helt ny dimension i vårt kicking game. Det är ovanligt med kickers av Marcus kaliber i Superserien och att vi nu lyckats knyta honom till Arlanda Jets som känns väldigt kul. Med Marcus i laget ökar våra chanser att vinna matchen om spelposition på planen och dessutom hjälper det vårt anfall då vi tack vare honom inte behöver ta oss lika nära endzone för att känna oss trygga att sparka field goal ” säger HC Ville Korhonen.

 

Marcus Hörberg1

Statistik från säsongen 2013-2014

GP FGM FGA PCT LG XPM XPA PCT PTS
2013-14 10 8 12 67% 47 31 36 86% 55