Djordje Mitrovic – Superseriens 5:e Serbiska importspelare

 

Djordje Mitrovic, So
Djordje Mitrovic, Sombor Celtics

Griffins har gjort klart med ännu en spelare från Serbien. Den här gången är det receivergruppen som får förstärkningar i form av Djordje Mitrovic.

“It will be such an honour for me to play this season for the Griffins. I prepared very hard for this and finally it pays off. I am proud to join such a great team, with a great organization and a great history. It will be a new challenge for me to play for the former champion in one of the best leagues in Europe, Swedish Superserien. On the other end I will have a big responsibility to justify the club management expectations and that’s why I will continue to work even harder cause I feel like I don’t represent just me, I will represent the country I am comming from as well. I’ll give my best to leave a good impression in the Griffins this season and help the team to make a great result this year. I hope it will help me to put a shirt of my national team of Serbia this season. It is my dream, since I stepped on the football field for the first time and caught my first football” – John Trana, HC Limhamn Griffins

Djordje kom upp till Malmö för att provspela i januari och vi har nu enats om en fortsättning och han kommer att anlända i Sverige igen i slutet av mars.

Redan i mitten av december uppvaktade Malmölaget honom med fräcka Griffinsprylar.
Redan i mitten av december uppvaktade Malmölaget honom med fräcka Griffinsprylar. Foto: Privat

Djordje har tidigare spelat med Draghi Udine (Italien), Sombor Celtics (Serbien), Savannah Warriorrs (USA) och Novi Knezevac Grofovi (Serbien).
Han har talang och kanske ännu viktigare har han en enorm etik när det gäller det hårda arbetet på träningarna och det är något vi kommer ha stor nytta av samtidigt som Djordje förväntas ha en enorm utvecklingskurva nu när han får chansen i Superserien.