En av Sveriges bästa återvänder till Gefle Red Devils

Linus Larsson
Linus Larsson

Efter en säsong med Superserielaget Uppsala 86ers vänder den offensiva linjespelaren Linus Larsson hem till Gävle igen. Med sig tar han även Robin Lind (TE/WR) och Andreas Thornadtsson (LB).

Linus nominerades 2015 till både i kategorierna “Årets OL” och “Årets Rookie” i Superserien. Han knep inte någon av glasstatyetterna men bara att bli nominerad i två kategorier är en bedrift i sig.
“– Mitt val att spela med Gefle säsongen 2016 känns väldigt bra och det var egentligen mitt enda alternativet för att kombinera en stundande examen och fotboll i år.
Det ska bli fantastiskt roligt att spela med grabbarna från Gävle igen och jag tror att den nya coachstaben har något riktigt bra på gång! Under 2016 blir det rolig fotboll på Nynäs IP!” Säger Linus Larsson.

Eftersom Gefle Red Devils och Uppsala 86ers har förlängt sitt farmaravtal så finns det ju fortfarande en chans att alla tre spelar i Superserien 2016 men fokus skall enligt uppgift ligga på spel i Division 1.

Andreas Thornadtsson kommer även han att vara en viktig kugge i Red Devils under 2016 då han axlat rollen som huvudtränare för Gävlelaget.