John Knox – Black Knights första import 2016

Enligt obekräftade uppgifter har Örebro Black Knights gjort klart med sin första import för 2016! John Knox, närmast från DII skolan Charleston Golden Eagles ansluter till laget i början av mars. Charleston är huvudstad i delstaten West Virginia och samma stad som Black Knights nya huvudtränare, Aaron Fiddler kommer ifrån.

John Knox

Sina tre första år på skolan spelade han quarterback och receiver och fick ihop 1,215 rushing yards, 1,784 passing yards och 422 receiving yards. Han sprang in 12 touchdowns, kastade för ytterligare 13 touchdowns, och gjorde 5 touchdowns mottagningar.

Sitt sista år med Golden Eagles spelade han safety på grund av skador i laget. Trots att han spelat på den offensiva sidan av bollen på både high school och college lyckades han väl. 55 tacklingar och 8 brutna passningar blev det totalt under föregående säsong.

Huruvida Knox kommer spela quarterback eller safety i Superserien återstår att se!