Power Performance Sweden ska göra Crusaders snabbare & starkare

Från Carlstad Crusaders

fter att inlett sin karriär i Carlstad Crusaders ungdomslag via A-laget, Landslaget, Världslaget, Highschool, College och NFL är Sebastian Johansson tillbaka i Karlstad och Carlstad Crusaders.    

power-performance-swedenCarlstad Crusaders har alltid stått för en fysisk och tuff spelstil och har de senaste åren jobbat med fysträningen lett av Brett Koepp som haft ett ansvar från föreningens ungdomar upp till A-lag. Men i och med att amerikanen lämnar föreningen har den positionen varit vakant.

Nu startar föreningen sin försäsongsverksamhet under oktober och har nu nöjet att presentera ett samarbete med den tidigare Carlstad Crusadersspelaren Sebastian Johansson. Sebastian började sin karriär i Carlstad Crusaders ungdomslag och arbetade sig upp till A-laget där han också fick göra debut i A-landslaget redan som junior. Det ledde också till uttagningen i världslaget som möte USA inför Superbowl och möjligheten att spela High School Football i USA. De senaste fem åren har han huserat i Mashall Universitys collegelag där han också utbildat sig inom fysträning. Efter en lyckad Collegekarriär fick han under våren möjligheten att träna med NFL laget San Diego Chargers som signade honom efter Draften. Tyvärr lyckades han inte ta en plats i laget så han återvände till Sverige.

sebastian-johanssonNu kommer Sebastian och hans företag Power Performance Sweden sköta föreningens fysträningar, allt från Ungdomslag och Juniorlag till Damer och Herrar.

“Det är riktigt kul att vara tillbaka i föreningen där allt startade. Jag har haft en fantastisk resa men nu är det dags att tänka på framtiden och det finns inget bättre än att kunna ge tillbaka till föreningen. Jag är riktigt taggad och denna försäsong kommer att präglas av hårt arbete och viljan att bli bättre. Det kommer vara A och O detta år”, säger Sebastian.

“Det känns fantastiskt roligt att vi fått med Sebastian på det här tåget.” Säger Carlstad Crusaders klubbdirektör Robert Sundberg. “Inte bara att ha Sebastian tillbaka i föreningen utan också att vi får en röd tråd i vår fysträning där Sebastian har ett totalansvar och ska med sin utbildning och erfarenhet ge vår förening den plattform vi behöver stå på inom alla nivåer för att vara ledande inom amerikansk fotboll i europa.