Superlördag: U19 final & Herrlandskamp

Lördagen den 14 oktober är det fotbollsfest på anrika Valhalla IP i Göteborg. Det var över 10 år sedan det spelades amerikansk fotboll i hjärtat av Göteborg och helgens matcher kan vara början på återtåget.

Klockan 12:00 spelas U19 finalen mellan Kristanstad Predators och Stockholm Mean Machines. Kristianstad besegrade i den ena semifinalen Tyresö Royal Crowns med 43-0 och Stockholm besegrade i den andra semifinalen Örebro Black Knights med 34-27.

Efter öppningsmatchen är det dags för landskamp. Sveriges herrlandslag tar sig an Storbritannien, Sveriges andra landskap på lika många veckor.
Förra helgen stod Finland för motståndet, den matchen förlorades dessvärre med klara 0-37 (0-31). Till den här matchen har en handfull spelare tillkommit, en detaljerad spelarlista hittar ni här.