Kan “Mad Chihuahua” ta Black Knights hela vägen?

Först ut med att presentera bägge sin amerikanska importer är Örebro Black Knights. Man väljer att förlänga ytterligare ett år med den defensiva backen Danny Wynne, men gör ett byte på quarterbackpositionen.

[EDIT] Efter att artikeln publicerats bröt Danny och Örebro kontraktet. Danny kommer spela i Tyska Allgäu Comets (GFL) 2018. [EDIT]

25 årige Raleigh Yeldell, ursprungligen från South Carolina, USA kommer leda Örebros anfall 2018. Mellan 2013-2016 spelade han på Newberry College i South Carolina. 2017 spenderades i Finland med Tampere Saints, den klubb där tidigare Black Knights spelare Veikka Lehtonen numera huserar.

Namn: Raleigh Yeldell
Hemort: Edgefield, South Carolina
Position:
QB
Klubb: Örebro Black Knights
Längd: 180 cm
Vikt: 85 kg
College: Newberry College Wolves (NCAA DII)
Tidigare klubbar: Tampere Saints, Finland (2016)

När jag har sett Black Knights spela på film så påminner det mig om fina minnen från mitt sista år i collage när vi vann. Black Knights spelar med samma skoningslösa attityd och höga självförtroende som jag och mitt lag gjorde då, säger Yeldell.

Smeknamnet “Mad Chihuahua” kommer från Raleighs tränare på Newberry, Todd Knight, i en radiointervju efter en match 2016.
– Everyone looks at his numbers and thinks he’s a big kid, but he’s really a little ol’ thing. He sorta reminds you of a really mad chihuahua.

Highlights från hans tid i Finland hittar ni här!