SSH
SSD N
SSD S
Women's World Football Games
Rapport från WWFG5: Incheckning!

Tisdag!

Vi har nu varit på registreringen av WWFG5!

USA Football som håller i Womens World Football Games, var väldigt positiva och glada när vi kommer för att checka in på Saints Facility. Dock var de chockade över att det kom ännu fler svenskar. Det visar sig att det är 80 spelare som är registrerade på hela campet, och då är det 16 spelare från Sverige. Vi är näst mest personer som kommer från ett och samma land, bara amerikanskorna som är fler. Det är damer från 16 länder som ska vara med i år, så det ska bli intressant att se vilka som dyker upp mer.

I paketet för träningsavgiften fick man flera bra träningskläder, som t-shirts, shorts osv. Man får även låna riddell hjälm med ens egna lands flagga på. Nu är det bara att ladda inför morgondagens första träningspass. Uppdatering kommer på eftermiddagen tillsammans med alla svenskar!

Mvh Josefin