SSH
SSD N
SSD S
Superserien Herr
86ers värvar återigen från Brisbane Rhinos

Från Uppsala 86ers

Från + 33° C till – 17° C på en dag. Det skulle vara en chock för de flesta, men Uppsala 86ers förstärkningar på den offensiva linjen klagar inte.
Det är bara skönt. Jag föredrar kylan framför värmen när som helst, säger Jackson Broe som verkligen ser fram emot äventyret i Sverige.

Brendan Oswin ser inte helt komfortabel ut när han barärmad och med kortbyxor poserar framför kameran, men han försäkrar att kylan inte bekommer honom.

Grabbarna, båda från Australien, kom från Brisbane i torsdags och var med när 86ers inledde sina Minicamps på lördagen. Det blir hård träning under hela mars med en träningsmatch på Island i slutet av månaden innan den första Superseriematchen spelas på Österängen den 13 april.

Jackson Broe
Ålder: 25 år
Vikt: 113 kg
Längd: 188 cm
Position: OL
Moderklubb: Brisbane Rhinos

Brendan Oswin
Ålder: 20 år
Vikt: 130 kg
Längd: 189 cm
Position: OL
Moderklubb: Brisbane Rhinos

Den senaste säsongen spelade Brendan och Jackson för Brisbane Rhinos. Samma lag som Uppsalas Fabian Söderberg spelade i som safety.

Vi frågade Fabian om det fanns några bra killar i Brisbane som skulle kunna förstärka vår O-line, berättar Johan Sedin, 86ers sportchef Och han tvekade inte när han föreslog Brendan och Jackson.

Både Brendan och Jackson spelar tackles men har inga problem med att spela guards heller.
– Med vår nya quarterback, John Rock, och de här båda killarna så ser vårt offense riktigt lovande ut i år. Det är ingen hemlighet att vi hade bekymmer förra säsongen när vår QB blev skadad och vårt djup på O-line saknades. Det här känns mycket bra, säger Johan Sedin.